Risoto de açafrão e mexilhão

Risoto de açafrão e mexilhão

4.6 40 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 doses

Suroviny

  • queijo parmesão
    50 g
  • caldo de legumes caseiro
    700 g
    700 g água, e 1 cubo de caldo de legumes
  • mexilhão limpo
    1000 g
  • cebola
    100 g
  • açafrão-da-índia
    1 c. chá de
  • manteiga
    60 g
  • concentrado de tomate
    15 g
  • vinho branco
    100 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • Aneto q.b. p/ servir

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 41 g
Kalorie 0 kJ / 673 kcal
Tuk 23 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...