Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 95.2 mg
Alternativní recepty
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 Std.
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 godz. 5 min
Gluten free chocolate brownie
45min