Kompatibilní verze
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate zucchini cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 100 g dairy free milk chocolate
- 250 g zucchini, cut into large pieces (3-4 cm)
- 80 g arrowroot flour
- 20 g raw cacao powder
- 50 g coconut flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 90 g dark coconut nectar syrup
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 eggs
Blueberry icing
- 50 g coconut cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 125 g fresh blueberries (1 punnet)
- 220 g icing sugar
- 20 g coconut oil (liquid)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1136.9 kJ / 270.7 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 158.4 mg
Alternativní recepty
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 min
Basic berry muffins
40 Min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Chocolate spelt biscuits
5hod. 10min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Bliss ball rocket skewers
30 min
Spiced chocolate doughnuts
45 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min