Kompatibilní verze
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate zucchini cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 100 g dairy free milk chocolate
- 250 g zucchini, cut into large pieces (3-4 cm)
- 80 g arrowroot flour
- 20 g raw cacao powder
- 50 g coconut flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 90 g dark coconut nectar syrup
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 eggs
Blueberry icing
- 50 g coconut cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 125 g fresh blueberries (1 punnet)
- 220 g icing sugar
- 20 g coconut oil (liquid)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1136.9 kJ / 270.7 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 158.4 mg
Alternativní recepty
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Avocado and banana popsicles
4h 5min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Rice crisp bars
1h 10min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Gluten free chocolate brownie
45 min
Basic berry muffins
40 min