Kompatibilní verze
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate zucchini cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 100 g dairy free milk chocolate
- 250 g zucchini, cut into large pieces (3-4 cm)
- 80 g arrowroot flour
- 20 g raw cacao powder
- 50 g coconut flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 90 g dark coconut nectar syrup
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 eggs
Blueberry icing
- 50 g coconut cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 125 g fresh blueberries (1 punnet)
- 220 g icing sugar
- 20 g coconut oil (liquid)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1136.9 kJ / 270.7 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 158.4 mg
Alternativní recepty
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Healthy banana bread
1h 15min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Vanilla honey cupcakes
1 Std. 20 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Basic berry muffins
40 Min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min