Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing

Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing

3.9 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
12 portions

Suroviny

Chocolate zucchini cupcakes
  • coconut oil cooking spray for greasing
  • dairy free milk chocolate
    100 g
  • zucchini cut into large pieces (3-4 cm)
    250 g
  • arrowroot flour
    80 g
  • raw cacao powder
    20 g
  • coconut flour
    50 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • dark coconut nectar syrup
    90 g
  • natural vanilla extract
    1 tbsp
  • eggs
    4
Blueberry icing
  • coconut cream
    50 g
  • gelatine powder
    1 tbsp
  • fresh blueberries (1 punnet)
    125 g
  • icing sugar
    220 g
  • coconut oil (liquid)
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 158.4 mg
Protein 5.2 g
Kalorie 1136.9 kJ / 270.7 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...