Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 180 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 30 g white sesame seeds
- 100 g blanched almonds
- 150 g caster sugar
- 3 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 180 g black tahini (see Tips)
- 30 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
Ganache
- 200 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- 80 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2958.3 kJ / 704.3 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 57.4 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 200.9 mg
Alternativní recepty
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free scones
30min
Gluten free chocolate brownie
45min
Easy coconut cake
1h 45min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free lemon tart
2h 25 min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min