Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 5.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Taart met peer en brie
1h 10min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Hollandaisesaus
15 min
Amaretti van abrikoos
40min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Vislasagne met courgette
1h