Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 5.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Roze roerei
Brak ocen
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kipfricassee
Brak ocen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Japanse kip curry
55 min
Koolsoep
50min