
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 5.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min
Ratatouille
40min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1hod. 30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zalmsoufflé
1hod.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1hod. 10min
Mousse van ham
10min