Chicago deep dish-pizza

Chicago deep dish-pizza

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 35min.
4 porties

Suroviny

Taart
  • bloem, type 00
    240 g
  • water
    120 g
  • verse gist verkruimeld
    10 g
    1 tl gedroogde gist
  • extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten
    30 gram
  • zout
    ½ tl
Vulling
  • Parmezaanse kaas
    30 g
  • mozzarella hard, in stukken gesneden
    350 g
  • ui doormidden gesneden
    40 g
  • teentje knoflook
    1
  • olijfolie
    15 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    300 g
  • suiker
    ½ tl
  • zout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    ¼ tl
  • basilicum, gedroogd
    1 tl
  • oregano, gedroogd
    1 tl
  • paprika, zoet
    1 theelepel
  • salami pepperoni, in dunne plakjes
    80 g
  • bloem om te bestuiven

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1594.5 mg
Protein 34.8 g
Kalorie 3017.5 kJ / 721.2 kcal
Tuk 40.1 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 55.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...