Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 14.98 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alpengratin
50min
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15min
Pizza Margherita
2h 10min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Pisco sour
Žádné hodnocení
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Piadina uit Emilia Romagna
15min