
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 14.98 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Drijvende eilandjes
40min
Zalmtartaar
10min
Basilicumpesto
10min
Tomatenrijst
30min
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1hod. 30min
Steak tartaar
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min