Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 14.98 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50min
Lactosevrije milkshake
Žádné hodnocení
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Asperge-watermeloen salade
40min
Honingraat
1h 30min
Gevulde veggieslakken
45min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Zalm met waterkerskorst
Žádné hodnocení