Venusschelpen op zeemanswijze

Venusschelpen op zeemanswijze

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porties

Suroviny

  • ui
    100 g
  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • venusschelpen
    1000 g
  • paprika poeder
    1 snuifje
  • witte wijn
    50 g
  • visbouillon
    150 g
  • verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)
    2 el
  • paneermeel
    1 tl
  • zout (volitelně)
    ½ tl

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Kalorie 980 kJ / 235 kcal
Protein 15.85 g
Sacharidy 9.08 g
Tuk 14.98 g
Vláknina 0.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...