Zařízení & příslušenství
Venusschelpen op zeemanswijze
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porties
Suroviny
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (volitelně)½ tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Protein
15.85 g
Sacharidy
9.08 g
Tuk
14.98 g
Vláknina
0.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gevarieerd koken elke dag
52 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zalmtartaar
10min
Ratatouille
40min
Mini panettone
Ninguna valoración
Bevroren veenbessen margarita
5min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Ninguna valoración
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Drijvende eilandjes
40min
Amaretti van abrikoos
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min