Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle ou tagliolini
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à café de sel, et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de vin blanc sec
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 800 g de citrouille, épluchée et détaillée en dés (1-2 cm)
- 100 g de lardons
- 250 g de fromage stracciatella de bufflone (Voir "Conseil(s)")
-
50
g de fromage grana padano, râpé
nebo 50 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2293 kJ / 548 kcal
- Protein
- 38.4 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Timbale milanaise
55min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min
Croque flammekueche
55min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Nouilles sauce verte et rose
20 min
Lasagne façon chili
1 Std. 10 Min
Gratin de pâtes
25 min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1 Std. 35 Min
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Risotto à la viande hachée
45 Min