Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivrons, coupés en lanières (env. 2 poivrons)
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche d'estragon frais, effeuillée et ciselée
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 x 3 cm env.)
- 2 c. à café de farine de blé
- 500 g de tomates, coupées en cubes
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'eau
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée en dés (3 x 3 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1278 kJ / 305 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Poulet basquaise
50 Min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
La daube niçoise
13h 20min
Poulet au basilic
2 Std. 30 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1 Std. 5 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min