
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivrons coupés en lanières (env. 2 poivrons)
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche d'estragon frais effeuillée et ciselée
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 x 3 cm env.)
- 2 c. à café de farine de blé
- 500 g de tomates coupées en cubes
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'eau
- 400 - 500 g d'aubergine coupée en dés (3 x 3 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 305 kcal / 1278 kJ
- Protein
- 29.7 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Osso-buco
1hod. 20min
Blanquette de veau
1hod.
Sauté de veau aux olives
1hod.
Lapin à la provençale
1hod.
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1hod. 5min
Sauté de veau Marengo
55min
Axoa d'agneau
55min
Veau aux olives
1hod.
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1hod. 5min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1hod. 30min
Poulet basquaise
50min