Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1650 g d'eau
- ½ c. à soupe rase de gros sel
- 200 g de pâtes sèches, type nouilles
- 2 blancs de poireau, coupés en tronçons
- 10 g d'huile végétale
- 200 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 150 g de champignons de Paris frais, nettoyés et émincés en lamelles
- 3 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes
- 120 g de crème fraîche
- 1 branche de basilic frais (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2012 kJ / 479 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coquillettes express
15 min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30 min
Patoto petits pois jambon
30 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Gratin de macaroni au bœuf et à la courge
1h 35min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Penne à la crème de chou-fleur
1 godz.