Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1650 g d'eau
- ½ c. à soupe rase de gros sel
- 200 g de pâtes sèches, type nouilles
- 2 blancs de poireau, coupés en tronçons
- 10 g d'huile végétale
- 200 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 150 g de champignons de Paris frais, nettoyés et émincés en lamelles
- 3 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes
- 120 g de crème fraîche
- 1 branche de basilic frais (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2012 kJ / 479 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
Risotto à la viande hachée
45 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Pipe rigate gratinés
1h
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1h 5min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Pâtes en dôme de jambon
1 godz. 30 min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Nids de spaghetti
1h
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min