Patoto petits pois jambon

Patoto petits pois jambon

3.1 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 portions

Suroviny

  • 430 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 100 g de petites pâtes sèches
  • 100 g de petits pois frais
  • 2 brins de menthe fraîche équeutés
  • 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 75 g de jambon en cubes

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 16 g
Kalorie 1332 kJ / 317 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...