Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 25 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- ½ TL Knoblauchsalz
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 150 g Gouda, in Stücken
- 2 Zweigchen Dill, frisch, gut abgetropft
- 150 g Sauerrahm, 10 % Fettgehalt
- 1 hartgekochtes Ei hart gekocht, gepellt, geviertelt
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 200 g geräucherter Lachs, in Tranchen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2716 kJ / 649 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Spaghetti Carbonara
35min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Klassische Lasagne
2h
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Crevettencurry
35min
Griechischer Salat
25 Min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Schoggi-Caramel-Mousse
4h 30min