Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Weizenkörner
- 100 g Leinsamen
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Wasser, lauwarm
- 40 g Öl, und etwas mehr zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2j
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Irisches Buttermilchbrot
45 min
Knäckebrot
1 godz.
Karotten-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
UrDinkel Brot
11 Std.