Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 foglie di salvia fresche, lavate
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 uova
- 10 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di verza
35 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Zucchine alla menta
30min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min