Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 foglie di salvia fresche, lavate
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 uova
- 10 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiori gratinati
50 min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Cavolo rosso stufato
45 min
Contorno di verza
35 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Zucchine alla menta
30 min
Broccoli e salsiccia
30 min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Catalogna con olive e capperi
50 min