Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 25 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 650 g di acqua
- 5 g di sale
- 160 g di fragole, pulite e in 8 parti
- 20 g di cioccolato fondente grattugiato
- 8 foglioline di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35 Min
Risotto melone e speck
40min
Risotto alle more
40min
Risotto carote e bacon
40min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min