Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 2 pizzico di pepe nero in polvere (volitelně)
- 100 g di farina di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di lenticchie (vegan)
2小时
Crostata di zucchine (vegan)
1 godz. 50 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
Tortino di lenticchie
50 min
Rosso burger
1h 35min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Bocconcini di quinoa e carote
30 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Frittata senza uova
1 godz. 50 min