Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 2 pizzico di pepe nero in polvere (volitelně)
- 100 g di farina di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di bietole
1h
Frittata senza uova
1h 50min
Rosso burger
1 Std. 35 Min
Tortino di lenticchie
50 min
Svizzere vegan
1h
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Sformato di fagioli dell'occhio
50 min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 godz. 20 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Cotolette di soia
35min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min