
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 450 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (circa 2 cm)
- 100 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 110 g di acqua
- 25 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 20 minuti e strizzata
- 10 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 371 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Fettine di lonza in crema di prugne
1hod. 20min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1hod. 20min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1hod. 30min
Maiale alle prugne
35min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1hod. 5min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1hod.
Lonza alla senape
1hod. 5min
Pollo alle mandorle
45min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min