
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 320 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 25 g di olio extravergine di oliva
Bruscitti
- 300 g di lonza di maiale a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di vino rosso tipo Barolo o Barbera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 436 kcal / 1824 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta paesana
1hod. 10min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Pisarei e faśö
35min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Taroz
1hod.
Risotto alla monzese
35min
Polenta taragna
1hod. 15min
Cassoeula
1hod. 25min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alla milanese
30min
Pizzoccheri
50min