Orzotto ai funghi porcini

Orzotto ai funghi porcini

3.7 46 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 1 scalogno a metà
  • 50 g di burro
  • 300 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
  • 320 g di orzo perlato (cottura 10 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.9 g
Kalorie 1661 kJ / 397 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 9.3 g
Sacharidy 56.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...