Orzotto ai funghi porcini

Orzotto ai funghi porcini

3.8 40 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    1 rametto
  • scalogno a metà
    1
  • di burro
    50 g
  • di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    300 g
  • di orzo perlato (cottura 10 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 397 kcal / 1661 kJ
Protein 13.9 g
Tuk 14.2 g
Sacharidy 56.9 g
Vláknina 9.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...