Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 scalogno a metà
- 50 g di burro
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di orzo perlato (cottura 10 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone d'orzo
1 godz.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 godz.
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Farro ubriaco con salsiccia
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1 godz.
Orzotto al radicchio rosso
40min
Orzotto rosa alla barbabietola
50min
Orzotto alla marinara
35min
Orzotto con ceci e verdure
30 min