Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 scalogno a metà
- 50 g di burro
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di orzo perlato (cottura 10 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 9.3 g
Alternativní recepty
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Minestrone d'orzo
1 Std.
Insalatona di orzo
40 Min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 Std.
Cous cous di verdure e gamberi
45 Min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 Min
Orzotto rosa alla barbabietola
50min
Insalata di orzo vegetariana
40 Min
Orzotto al radicchio rosso
40 Min
Quinoa con code di gambero
30 min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min