
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta
1hod.
Risotto alla parmigiana
30min
Pasta e fagioli
50min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Riso e porri
30min
Budino al semolino e uvetta
1hod. 30min
Minestra di semolino
30min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Pastaragia
25min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min