Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di patate
50min
Vellutata di patate e robiola
45min
Zuppa di cipolle
1h
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Minestra di semolino
30min
Amor polenta
1h 5min
Zuppa di baita
45min
Pasta e fagioli
50min
Pastina da minestra
10min
Pere al vino rosso
3j 20 menit
Stracciatella alla romana
30min