Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de zumo de limón
- 1 cucharada de maicena
- 100 g de agua
- 60 g de aceite de oliva
- 15 g de mantequilla
- 100 g de dientes de ajo con piel, chafados
- 2 hojas de laurel secas
- 2 solomillos de cerdo cortados en medallones de 1 cm y salpimentados
- 100 g de whisky
- 200 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 1 pellizco de comino en grano (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1722.8 kJ / 411.8 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 493.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50min
Magras con tomate
40min
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
50min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Ensaladilla de gambas
1 Std.
Lomo de cerdo con tomate
45min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 Std.
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Papas y aceitunas negras aliñás
25h
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min
Poleá
15 Min