Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 huevos duros
- 100 g de jamón curado en dados
- 1000 g de tomate en rama (cortados en mitades)
-
50
g de pimiento rojo
nebo 50 g de pimiento verde - 1 diente de ajo
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de pan del día anterior en trozos
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 10 g de vinagre de jerez
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 508.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo
10min
Salmorejo para dos
45min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Ajoblanco
5min
Mazamorra cordobesa
10min
Gazpachuelo
35min
Salmorejo de remolacha
30min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Dip de ajoblanco
5min
Pastela moruna
5h 30min