Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada colmada de pan rallado
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de sepia en trozos de 2 cm
- ¼ de cucharadita de comino molido
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de vino blanco
- 500 g de caldo de pescado
- 250 g de langostinos crudos medianos pelados (aprox. 18 unidades)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1516 kJ / 363 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Sodík
- 922.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40 分钟
Bacalao con gambones y almejas
45 分钟
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 分钟
Patatas guisadas con calamares
40 分钟
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 分钟
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Guiso marinero
1小时 20 分钟