Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 250 g de secreto de cerdo ibérico, en trozos de 3 cm (secados con papel de cocina)
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de setas frescas variadas
- 10 g de tomate concentrado
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de arroz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 930.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 min
Tortitas de patata rallada
35min
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30 min
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Pollo al ron cola
45 min
Bocaditos con gambón
20 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Lasaña 3.0
1h 30 min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30 min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Muffins de huevo y beicon
45 min