Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 6 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 20 g di olio di semi di mais o di girasole
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo sbattuto
- 1 cucchiaino di semi di papavero o di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6242 kJ / 1492 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 242.4 g
- Tuk
- 43.7 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6h 15min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Baguette
4h
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Filone saporito
5h 20min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Pane pugliese
29h 20min