
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 6 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 20 g di olio di semi di mais o di girasole
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo sbattuto
- 1 cucchiaino di semi di papavero o di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1492 kcal / 6242 kJ
- Protein
- 47.4 g
- Tuk
- 43.7 g
- Sacharidy
- 242.4 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Pane in cassetta allo yogurt (10-12 mesi)
3hod. 45min
Pane al latte
2hod. 20min
Pane australiano con burro dolce
45min
Pane alla birra
4hod. 55min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3hod.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2hod. 30min
Parker Rolls (panini soffici)
3hod.
Pai Bao (pane asiatico)
5hod. 30min
Pane alle erbe aromatiche
1hod. 30min
Roggenbrot (pane austriaco)
3hod. 30min
Pane Naan con cipolla e cumino
2hod. 25min
Polka (pane francese)
5hod.