Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coulis di frutta
10 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Tortine alla creme brulèe
1 Std. 5 Min
Crema pasticcera
15 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Crema inglese
15 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Pancia di maiale con composta di mele
8 Std. 30 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45 min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Piccole lemon meringue pie
2 Std. 35 Min