
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 639.5 kcal / 2675.7 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 24.3 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa olandese
30min
Crema inglese
15min
Pasta all'uovo
1hod.
Panna cotta
6hod. 30min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Pastéis de nata
1hod.
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2hod. 25min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1hod. 45min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5hod.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min