Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

2.6 11 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 2hod.
48 portions

Suroviny

Coconut cream cheese topping
  • coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
    500 g
  • pure maple syrup
    80 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • agar agar powder (see Tips)
    1 tbsp
Cupcakes
  • coconut oil cooking spray for greasing
  • coconut sugar
    250 g
  • light olive oil
    120 g
  • gluten free self-raising flour
    400 g
  • water
    210 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 99.3 kcal / 417.1 kJ
Protein 0.5 g
Tuk 4.9 g
Sacharidy 13.7 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sodík 9.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...