Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
TM6 TM5 TM31

Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

2.4 (10 hodnocení)

Suroviny

Coconut cream cheese topping

  • 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
  • 80 g pure maple syrup
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 tbsp agar agar powder (see Tips)

Cupcakes

  • coconut oil cooking spray, for greasing
  • 250 g coconut sugar
  • 120 g light olive oil
  • 400 g gluten free self-raising flour
  • 210 g water
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • 1 tsp apple cider vinegar

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
417.1 kJ / 99.3 kcal
Protein
0.5 g
Sacharidy
13.7 g
Tuk
4.9 g
Nasycený tuk
2.7 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
9.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty