Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperoncino rosso
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 600 g di arance sanguinelle, preferibilmente biologiche, pelate a vivo (900 g circa peso lordo)
- 1 limone, preferibilmente biologico, pelato a vivo e senza semi
- 400 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 259 kJ / 61 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di mele cotogne
1 godz. 10 min
Confettura di albicocche alla cannella
45min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Marmellata di arance (TM5)
1 godz. 10 min
Marmellata di mandarini
1 Std. 20 Min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 godz. 10 min
Marmellata di mandarini cinesi
1h 30min
Marmellata di limoni
1 Std. 20 Min
Confettura di prugne
45min
Confettura di fragole
1 godz. 10 min
Confettura di fichi
1h