Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

4.8 6 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 40min
6 vasetti

Suroviny

  • di albicocche denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
    800 g
  • arancia preferibilmente biologica, solo la scorza
    ½
  • limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
    ½
  • di zucchero
    640 g
  • di gelificante 1:1
    35 g
  • di mandorle a lamelle
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Kalorie 535 kcal / 2271 kJ
Protein 3 g
Tuk 5 g
Sacharidy 122 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...