Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
TM31 TM5

Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

4.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 800 g di albicocche, denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
  • ½ arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza
  • ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 640 g di zucchero
  • 35 g di gelificante 1:1
  • 50 g di mandorle a lamelle

Nutriční hodnoty
na 1 vasetto
Kalorie
2271 kJ / 535 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
122 g
Tuk
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty