
Kompatibilní verze
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di albicocche denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
- ½ arancia preferibilmente biologica, solo la scorza
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 640 g di zucchero
- 35 g di gelificante 1:1
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 535 kcal / 2271 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 122 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di albicocche e zenzero
40min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Confettura di pesche
1h 20min
Confettura di ciliegie
1h 30min
Confettura di albicocche alla cannella
45min
Confettura di uva
50min
Confettura di prugne
45min
Confettura di fragole e arance
1h 20min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Marmellata di limoni
1h 20min
Marmellata di arance (TM5)
1h 10min