Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di albicocche, denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 640 g di zucchero
- 35 g di gelificante 1:1
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2271 kJ / 535 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min
Confettura di albicocche alla cannella
45 Min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1h 20 min
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Marmellata di pompelmo rosa
1h 20 min
Confettura di fragole classica
1h 5 phút
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Confettura di prugne
45 Min
Confettura di pesche
1h 20 min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min