Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

4.9 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
6 vasetti

Suroviny

  • 800 g di albicocche denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
  • ½ arancia preferibilmente biologica, solo la scorza
  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 640 g zucchero
  • 35 g di gelificante 1:1
  • 50 g di mandorle a lamelle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Protein 3 g
Kalorie 2271 kJ / 535 kcal
Tuk 5 g
Sacharidy 122 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...