Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di albicocche, denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 640 g di zucchero
- 35 g di gelificante 1:1
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2271 kJ / 535 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmellata di arance (TM5)
1h 10 min
Marmellata di pompelmo rosa
1h 20 min
Marmellata di limoni
1h 20 min
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Confettura di ciliegie
1h 30min
Confettura di prugne
45 min
Confettura alle albicocche (Bimby Friend)
40 min
Confettura di cachi
55 min
Confettura di albicocche e zenzero
40 min
Confettura di albicocche
1h 30min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1h 20 min
Confettura di fichi
1h