
Zařízení & příslušenství
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Příprava 30min
Celkový 2hod. 30min
14 portions
Suroviny
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
288.2 kcal /
1210.5 kJ
Protein
9.5 g
Tuk
10.8 g
Sacharidy
37.5 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sodík
275.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland