Kompatibilní verze
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 275.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10 min.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Apricot Danish slice
40min
Apple crumble meringue slice
2 godz. 45 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Tiramisu
5h 20 min.
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 Std.
Apple crumble meringue slice
2h
Brioche buns with cheese
2h 30min
Brioche
5h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min