
Zařízení & příslušenství
Potato and porcini mushroom soup
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
dried porcini mushrooms30 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
dry white wine50 g
-
water600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
salt to taste1 - 3 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
salted butter cut into pieces50 g
-
crème fraîche3 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks, chopped for garnishing4 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
392.9 kcal /
1650.4 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
33.7 g
Sacharidy
16.9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
22 g
Sodík
603.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on: Mushrooms
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland