Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di mandorle, sgusciate e con la pellicina
- 4 uova (2 intere e 2 con tuorli e albumi separati)
- 320 g di zucchero
- 320 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Ricciarelli
7 godz.
Cantuccini da regalare (TM6)
1h
Schiacciata fiorentina
50min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Crostini con crema di milza
1h
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50min
Panforte
1h
Bozza pratese
2h 45min
Tozzetti
1h 30min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Pan co' Santi
7 godz.