Kompatibilní verze
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebola
- 110 g azeite
- 20 g coentros
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 4 lombos de red fish, s/ pele e s/ espinhas (520 g aprox)
- 2 linguiças s/ pele (100 g aprox.)
- 350 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g cenoura cortada em rodelas
- 2 dentes de alho
- 10 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de colorau
- 15 g salsa
- 40 g vinagre de vinho tinto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2523.5 kJ / 603.2 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 40.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1333 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau no forno
45min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Folar doce
2 Std.
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40 λεπτ.
Frango com arroz à Bracarense
1h
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Žádné hodnocení
Minirrolos de carne com cuscuz
50 Min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3ωρ.
Salada de batata com legumes fermentados
93h
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 Min
Salada de grão e bacalhau
1h