Kompatibilní verze
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebola
- 110 g azeite
- 20 g coentros
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 4 lombos de red fish, s/ pele e s/ espinhas (520 g aprox)
- 2 linguiças s/ pele (100 g aprox.)
- 350 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g cenoura cortada em rodelas
- 2 dentes de alho
- 10 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de colorau
- 15 g salsa
- 40 g vinagre de vinho tinto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2523.5 kJ / 603.2 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 40.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1333 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35min
Cubos de peixe panados com salada quente de feijão e curgete
45min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1 Std. 40 Min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1 Std. 40 Min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12 Std.
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min
Tarte de sardinha em conserva
45min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40min
Empadão de frango com caril
1h 15min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min