Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia

Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia

4.3 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 doses

Suroviny

  • cebola
    50 g
  • azeite
    110 g
  • coentros
    20 g
  • piripíri em pó
    ½ c. chá de
  • lombos de red fish s/ pele e s/ espinhas (520 g aprox)
    4
  • linguiças s/ pele (100 g aprox.)
    2
  • água
    350 g
  • sal
    1 c. chá de
  • cenoura cortada em rodelas
    600 g
  • dentes de alho
    2
  • açúcar amarelo
    10 g
  • colorau
    1 c. chá de
  • salsa
    15 g
  • vinagre de vinho tinto
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1333 mg
Protein 38.2 g
Kalorie 2523.5 kJ / 603.2 kcal
Tuk 40.4 g
Vláknina 7.5 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...