Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g amêndoa s/ pele
- 70 g cebolo (spring onion)
- 50 g azeite
- 300 g peito de frango cortado em cubos (2 cm aprox.)
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de galinha
- 200 g massa tipo farfalle
- 300 g cenoura cortada em fatias (4 mm aprox.)
-
200
g ervilhas congeladas
nebo 200 g ervilhas frescas - 30 g vinagre
- 5 g raspa de limão
- 100 g queijo-creme
- ¼ - ½ c. chá de sal
- ¼ - ½ c. chá de pimenta
- 60 g alface cortada em tiras
- 60 g espinafres baby frescos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango de cebolada à angolana
30min
Bife com couve e massa chinesa
55 Min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1 godz. 15 min
Frango assado com legumes
1 Std. 10 Min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1 Std.
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1 Std.
Carne de porco caramelizada, bulgur e legumes a vapor
2 Std.
Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon
3 Std. 50 Min
Frango com laranja e alecrim em papelote
1 godz. 15 min
Chocolate picante com frutos secos
10 Min
Massa com fiambre e feijão-verde
40min
Frango e legumes da época na frigideira
1h 20min