蕃茄紅醬帕馬森起司燉牛肚

蕃茄紅醬帕馬森起司燉牛肚

4.7 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
8 人份

Suroviny

牛肚處理
  • 750 克
  • 切片
    20 克
  • 米酒
    2 大匙
  • 牛肚 切細絲
    1000 克
蕃茄燉牛肚
  • 帕瑪森起司 切塊
    100 克
  • 特級初榨橄欖油
    70 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    100 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 西洋芹 取莖、切段
    100 克
  • 乾燥月桂葉
    4 片
  • 蒜頭 切片
    5 克
  • 白酒
    125 克
  • 罐裝切碎番茄
    300 克
  • 4 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 奶油
    30 克
  • 新鮮巴西利葉 只取葉子,切碎
    20 克
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.3 g
Kalorie 1127 kJ / 269 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 7.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...