Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krapfen
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di patate a pasta gialla, pelate e a fette (0.5 mm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di lievito di birra fresco sciolto in poca acqua
- 10 g di zucchero
- 2 uova (60 g cad.)
- 30 g di burro morbido
Ripieno ai funghi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi di arachide q.b. per friggere a immersione
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2141.5 kJ / 511.8 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumiri
1h 30min
Torta di crêpes ripiena di carne e spinaci
1h 20min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Éclair di primavera alla verbena
Žádné hodnocení
Maccheroni alla chitarra
50min
Mandorlaccio
1 Std. 10 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Torta fragole e Champagne
4 godz. 30 min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Bocconotto
2h
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Crocchette di riso al forno
1h 35min