
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krapfen
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di patate a pasta gialla pelate e a fette (0.5 mm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di lievito di birra fresco sciolto in poca acqua
- 10 g di zucchero
- 2 uova (60 g cad.)
- 30 g di burro morbido
Ripieno ai funghi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi porcini freschi puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi di arachide q.b. per friggere a immersione
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 511.8 kcal / 2141.5 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Tuk
- 32.4 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambelle salate farcite
4hod. 5min
Panettone farcito
6hod. 45min
Anellini alla pecorara
2hod.
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1hod. 40min
Briochele
6hod.
Spiedini di pollo e formaggio alla vinaigrette di melograno
25min
Chizze al Parmigiano reggiano
1hod. 20min
A ‘ngornata
2hod. 20min
Bomboloni salati
3hod. 20min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5hod. 15min
Chiacchiere salate
55min
Chiacchiere
1hod. 35min