Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti secchi, tipo digestive
- 80 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
Crema
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di vino dolce, tipo moscato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di uva bianca, gli acini a metà e senza semini
- 100 g di uva nera, gli acini a metà e senza semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5j 30 menit
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Cheesecake delle feste
4 godz. 30 min
Cheesecake all'arancia
5 Std. 40 Min
Cheesecake cioccolato e caffè
2j 40 menit
Cheesecake al limone
5hod. 25min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Mini cheesecake alla banana
2h 30min
"Finta" cheesecake
1h 55min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10hod. 45min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min