Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti secchi, tipo digestive
- 80 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
Crema
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di vino dolce, tipo moscato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di uva bianca, gli acini a metà e senza semini
- 100 g di uva nera, gli acini a metà e senza semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Cheesecake cioccolato e caffè
2h 40min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7ωρ.
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Cheesecake ricotta e pere
4 Std. 35 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake al cocco
4h 30min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35 min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45min