Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti secchi, tipo digestive
- 80 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
Crema
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di vino dolce, tipo moscato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di uva bianca, gli acini a metà e senza semini
- 100 g di uva nera, gli acini a metà e senza semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cestini di crema al caffè
4 Std.
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Cheesecake banane e frutti rossi (senza lattosio)
1h 40 min
Cheesecake polacca
1h 30 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 Std. 50 Min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5 Std. 20 Min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 godz. 35 min
Cheesecake marmorizzata
8 Std. 30 Min
Cheesecake pistacchio e caffè
7u. 30min
Cheesecake ai lamponi
3h 20 min