
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti secchi tipo digestive
- 80 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
Crema
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di vino dolce tipo moscato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di uva bianca gli acini a metà e senza semini
- 100 g di uva nera gli acini a metà e senza semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 476 kcal / 1991 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10sa 45 dk
Cheesecake al cioccolato
9sa 30 dk
Cheesecake allo yogurt e fragole
5sa 40 dk
Tartufini al cocco
2sa 10 dk
Cheesecake marmorizzata
8sa 30 dk
Cheesecake cioccolato e caffè
2sa 40 dk
Cheesecake pistacchio e caffè
7sa 30 dk
Cheesecake all'arancia
5sa 40 dk
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7sa 35 dk
Cheesecake alla salsa mou
4sa 50 dk
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5sa 30 dk
Cheesecake ai lamponi
3sa 20 dk