Plumcake ripieni al gianduia

Plumcake ripieni al gianduia

4.3 43 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
30 pezzi

Suroviny

Gianduia
  • 50 g zucchero
  • 50 g di nocciole spellate e tostate
  • 10 g di latte in polvere
  • 150 g cioccolato fondente a pezzi
    150 g di cioccolato al latte, a pezzi
Plumcake
  • 200 g zucchero + q.b per spolverizzare
  • 1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
  • 4 uova
  • 200 g olio di semi di girasole
  • 180 g di latte intero
  • 400 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 3 g
Kalorie 774 kJ / 185 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...