
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
nebo 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Plumcake
- 200 g di zucchero + q.b per spolverizzare
- 1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 4 uova
- 200 g di olio di semi di girasole
- 180 g di latte intero
- 400 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 185 kcal / 774 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semplice plumcake al cioccolato
1hod. 10min
Torta marmorizzata
2hod.
Plumcake alle nocciole e cioccolato
1hod.
Marsigliesi
1hod.
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1hod. 25min
Black muffin
35min
Muffin
35min
Ciambella vaniglia e cioccolato
40min
Muffin con gocce di cioccolato
1hod.
Plumcake soffice
50min
Muffin al cacao
1hod. 20min
Torta Nua
2hod.