Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 10 mirtilli freschi
- 1 rametto di ribes rosso
- 3 fragole a fettine sottili
- 1 kiwi, sbucciato e a fette sottili
- 1 mandarino, sbucciato e a fette
- 10 more fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta alle fragole
2h
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Bignè menta e cioccolato
4h
Tartellette alle fragole
1 Std. 20 Min
Cannoncini alla crema
3 Std.
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min
Tortine paradiso
1 Std.
Cream tart
4h
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Millefoglie
5h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.