Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di farina tipo 00
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 uovo
- 125 g di zucchero
- 80 g di olio di oliva
- 150 g di farina manitoba
- granella di zucchero o zucchero q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1081 kJ / 258.2 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 11.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veneziane
2h 40min
Pan brioche allo yogurt
5sa 15 dk
Zufoli
5h
Brioches senza burro
4小时
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Panini al latte con cioccolato
4u. 40min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Panini dolci al latte
2h 40min
Brioches
4h 50 min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min