Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2302 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 40.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5 phút
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Fagottini al cioccolato
7 Std. 45 Min
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1 Std. 15 Min
Filetti di agnello all'aglio
1h
Galette des rois al cioccolato
2h 30min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Torta raw di mele e frutti di bosco
1h 40 min
Soufflé al mandarino
40 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Brioche morbide molisane
7h
Crema chantilly
35 Min