Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2302 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 40.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al tiramisù
4hod.
Carbonada
1h
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Kouign-amann
Žádné hodnocení
Crema alle fragole
15min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Ciambelline glassate
50 Min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2hod. 30min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Crostata meringata all'arancia
30min
Crema chantilly
35min