Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sablé
- 65 g di burro
- 60 g di zucchero semolato
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 95 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
Impasto genoise
- 2 uova
- 70 g di zucchero semolato
- 10 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 185 g di confettura di cocco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1639 kJ / 392 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Torta Donizetti
1h
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 Std. 35 Min
Pizza frescolina
1 godz. 40 min
Amandovolo
1 godz. 15 min
Oranais all'albicocca
1 Std. 35 Min
Crêpe con capesante e porri
Žádné hodnocení
Fugassa veneta
4 Std.
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2 godz. 40 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h