Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sablé
- 65 g di burro
- 60 g di zucchero semolato
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 95 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
Impasto genoise
- 2 uova
- 70 g di zucchero semolato
- 10 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 185 g di confettura di cocco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1639 kJ / 392 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Cheesecake cotta alle fragole
1 Std. 30 Min
Zuccotto all'ananas
7 Std. 25 Min
Crostata Arlecchino
1 Std.
Salsa belga
Žádné hodnocení
Torta di uva
3h
Torta pazientina
3h 55 min
Panna cotta danese
8h 30 min
Biscotti di Basilea
1h 50 min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Tegole al cacao con mandorle
12 Std. 30 Min
Salatini vegetariani
50min