
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565.1 kcal / 2364.6 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 44.3 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 27.2 g
- Sodík
- 59.9 mg
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20min
Profiteroles
2hod.
Panna cotta
6hod. 30min
Tartufini al cioccolato piccanti (alla maniera de Chocolat)
55min
Salsa al cioccolato
20min
Crema catalana al cioccolato
50min
Semifreddo allo zabaione
12hod. 15min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4hod. 20min
Panna cotta al caffè
4hod. 20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min