Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2372 kJ / 567 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Panna cotta al caffè
4h 20 min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Morettini
3h 10 min
Panna cotta
6h 30min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4 Std.
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1 Std. 10 Min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h