Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2372 kJ / 567 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Salsa al caramello
35min
Panna cotta
6h 30min
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Bianco e nero con noci e miele
3h 20min
Crema tartufo
12 godz. 20 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min