Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2364.6 kJ / 565.1 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 44.3 g
- Nasycený tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 59.9 mg
Alternativní recepty
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Crema catalana al cioccolato
50min
Bavarese alle nocciole
7 godz.
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 godz.
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Panna cotta al caffè
4 godz. 20 min