Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 287 kJ / 69 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min
Blumenkohlsuppe
40min
Zwiebelsuppe
1h
Champignoncremesuppe
15min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Spinatsuppe mit Wildreis
45min
Zwiebelsuppe
45min
Käsesuppe
35 Min
Tomatensuppe
45min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30min
Senfsüppchen
30min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50min