Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 287 kJ / 69 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Zwiebelsuppe
1 Std.
Spinatsuppe mit Wildreis
45 Min
Radieschensuppe
25 min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1 Std. 30 Min
Champignoncremesuppe
15 min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1 Std. 10 Min
Kohlsuppe
45 Min
Zwiebelsuppe
45 Min
Senfsüppchen
30 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Blumenkohlsuppe
40 Min