Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 Dose weiße Bohnen (800 g), abgespült und abgetropft
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 200 g Nudeln, klein, z.B. Muscheln, Hörnchen, Schleifen
- 1 Prise Salz
- 3 Prisen Pfeffer, schwarz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 774 kJ / 184 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerkrautsuppe
1h
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Bunte Bohnensuppe
50 min
Bohneneintopf
40 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Bohneneintopf
1h
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min