Erbsencremesuppe

Erbsencremesuppe

3.6 54 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • grüne Erbsen, getrocknet
    120 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Öl
    30 g
  • gemischtes Gemüse (z.B. Sellerie, Möhre, Porree, Petersilie), in Stücken
    500 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Zucker
    1 Prise
  • Majoran
    2 TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 9 g
Kalorie 838 kJ / 200 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 9.1 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...