Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di caffè solubile al ginseng
- 150 g di zucchero
- 700 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di vanillina
- 1 pizzico di sale
- 20 g di fruttosio
- 5 g di agar agar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 16.5 g
Alternativní recepty
Gelato fior di latte
16u. 25min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50min
Gelato zuppa inglese
16 Std. 20 Min
Gelato mascarpone e ciliegie
6h 30min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10h 20min
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10h 20min
Gelato ai pinoli e caffè
8 Std. 30 Min
Gelato al torrone
10h 20min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Gelato pistacchio e mandorle
8 Std. 30 Min
Gelato semplice alla nocciola
6h 30min
Gelato ai frutti di bosco
12h 15min