Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di rum scuro
- 60 g di uva passa
Impasto a cioccolato
- 130 g di acqua
- 85 g di panna (30-40% di grassi)
- 60 g di zucchero
- 30 g di burro, a temperatura ambiente
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo d'uovo
- 395 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao in polvere
Terminare la preparazione
- 120 g di burro, a temperatura ambiente, a pezzi
- 140 g di zucchero grezzo
- 140 g di zucchero semolato
- 60 g di cacao in polvere
- 100 g di gocce di cioccolato al latte
Glassa
- 30 g di burro, a temperatura ambiente
- 140 g di zucchero a velo
- 60 g di formaggio fresco spalmabile, temperatura ambiente
- 30 g di cacao in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 141 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 220 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1h
Torta veloce al cioccolato
20min
Torta al cioccolato
1h
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35min
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40min
Pink velvet cake
7h 20 min
Torta brioches
10 Std.
Croissant al cioccolato
3h 35min
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30 min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h
Muffin ai tre cioccolati
50min