Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di uva passa
- 60 g di rum scuro
Impasto a cioccolato
- 130 g di acqua
- 85 g di panna (30-40% di grassi)
- 60 g di zucchero
- 30 g di burro, a temperatura ambiente + q.b.
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 395 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 120 g di burro, a temperatura ambiente, a pezzi
- 140 g di zucchero grezzo
- 140 g di zucchero semolato
- 60 g di cacao in polvere
- 100 g di gocce di cioccolato al latte
Glassa
- 30 g di burro, a temperatura ambiente
- 140 g di zucchero a velo
- 30 g di cacao in polvere
- 60 g di formaggio fresco spalmabile, temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 141 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 220 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Madeleine al lime
35 Min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Torta Pescoffee in tazza
30min
Torta di rose all'arancia e cannella
5h 30min
Freakshakes ai waffles
50min
Torta soffice cioccolato e caffè
1h
Crêpes di biscotti con crema gianduia e ricotta
1h
Torta renna al cioccolato
4h
Torta crema e cioccolato
1h 35 min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2h
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35 Min