Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1630 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina di segale
- 350 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 9874 kJ / 2360 kcal
- Protein
- 64.1 g
- Sacharidy
- 425.8 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 19.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella spezzina al limone
40 Min
Berlingozzo
50 Min
Roggenbrot (pane austriaco)
3 Std. 30 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Panini dolci al farro con frutta secca
1 Std. 15 Min
Focaccia di semola
6h 40min
Treccine al kefir
7h 30min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Brioche morbide molisane
7h
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45 Min