Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1630 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina di segale
- 350 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 9874 kJ / 2360 kcal
- Protein
- 64.1 g
- Sacharidy
- 425.8 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 19.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezzaluna di pane al farro
3ωρ.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15ωρ. 30 λεπτ.
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Panini con muesli
19 Std. 30 Min
Panini della Val Venosta
15ωρ. 30 λεπτ.
Pane ai cereali
3ωρ.
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Filone di segale
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min