Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di polpa di zucca, privata dei filamenti e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di pomodori, privati dei semi e a pezzi
- 200 g di cipolle bianche in quarti
- 250 g di zucchero di canna
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 146 kJ / 35 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di pere e fiori di lavanda
1 Std. 20 Min
Liquore al caffè
40 Min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5h 55min
Composta di cipolle rosse
2 Std.
Marmellata di pomodori verdi
25 Std. 10 Min
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40 Min
Confettura estiva
55 Min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Confettura di fichi e cacao
1 Std. 10 Min
Dado granulare
8h 15min